« Predhodnji PRVI KORAKI V ŽIVLJENJU NAŠIH MLADIČKOV - BABY ROOM Naslednji»

Vsebina članka:

BABY ROOM

Rast ter razvoj mladičkov v zgodnjem življenjskem obdobju je temelj uspešnega in zdravega mladička, ki se razvija, raste in odraste.

Naša filozofija je izjemno preprosta. Ponuditi mladičkom kvalitetno rast, ki se kasneje zagotovo odraža ko papiga odraste.

S tem namenom smo doma naredili dodatno sobo, ki je namenjena izključno mladičkom v inkubatorjih ter kasneje do samostojnosti.

Soba je namenjena izključno mladičkom da imajo potreben mir ter s tem nemoten razvoj in rast.

V baby sobi je vsa potrebna kvalitetna oprema za uspešno delo z mladički od prvega dne izvalitve iz jajčk pa vse do njihove samostojnosti. 4 inkubatorji za različne starosti mladičkov ter s tem potrebna različna temperatura za ogrevanje, inkubator za valitev jajčk,  hranilne sonde, digitalna tehtnica za dnevno spremljanje teže mladičkov, termometri, vlagomerji, ter vsa dodatna oprema v smislu prehranjevanja mladičkov ( dodatni laktobacili, digestivi, probiotiki... ) itd.

Vsi naši mladički gredo pri nas doma skozi celovit razvoj socializacije. Spoznavanje različnih barv, oblik, zvoki TV – ja, pralnega stroja, sesalnika za prah, pasjega laježa ( doma imamo pudljico, shih – tzuja in čivavo ) ............... skratka vsi naši mladički so popolnoma socializirani za življenje v človeški družbi ter razmerah, ki jih imamo ponavadi vsi doma.

In najpomembnejše. Ob rezervaciji in kasneje ob izvalitvi vašega rezerviranega mladička boste sodelovali pri razvoju in rasti mladička, dobili od nas vsa ustrezna šolanja od prehrane, pogojev, navad, socializacije, treningov, učenja......... skratka vse kar je potrebo vedeti, da bosta na koncu zadovoljna oba – papiga in njen lastnik.
Na kratko.

Več o našem delu pa si lahko preberete na prvi strani te spletne strani. Kliknite - NAŠE STROKVNO DELO





























































Ogledov: 7316 Obvestite prijatelja o tem članku