« Predhodnji POLDE & ANČKA PARČEK - PIONITES Naslednji»

Mnenje kupca:

Klovna Polde in Ančka sta pri nas sedaj že dobri dve leti in smo se nanju dodobra navadili. Predvsem nas fascinira njuna igrivost in radovednost. Po eni strani sta izredno neustrašna in po drugi izredno ljubeča  ter se obnašata kot prava člana družine. 

V času teh dveh let sva z Robertom vseskozi v stiku, tako telefonsko kot osebno, in sva na ta način rešila marsikatero težavo ali vprašanje, ki se pojavi novemu (neizkušenemu) lastniku papige. Še posebej od začetka, ko smo se morali prvič v življenju spopasti s tako zahtevno nalogo kot je hranjenje papig-dojenčkov ročno oziroma hranjenje po injekciji.

Način ali pot, katero je ubral Robert, je po mojem mnenju edina prava za vsakega kupca tako papige kot kakšnega drugega hišnega ljubljenčka. Mislim, da smo že zdavnaj prerasli nakupe papig v raznih trgovinah z živalmi, kjer dobiš le živčno in prestrašeno ter podhranjeno živalco. Strokovno in profesionalno delo rejca papig, katero lahko vseskozi spremljaš tako preko spletnih strani kot tudi osebno, nakup že udomačene papige, katerega spremljajo vse potrebne informacije ter seveda tudi kasnejše nudenje nasvetov in pomoči – je edini način, kateri lahko zadovolji malo bolj povprečnega kupca.

Ob upoštevanju vseh naštetih dejavnikov je seveda zadovoljstvo na strani vseh; tako prodajalca kot kupca in nenazadnje pernatega prijatelja, s katerim aktivno preživljaš vsakodnevni prosti čas.


Družina Miklič - Trebnje





















Ogledov: 5751 Obvestite prijatelja o tem mnenju