« Predhodnji STANČI - SIVI ŽAKO - KONGO Naslednji»

Mnenje kupca:

CELJE LETO 2007 

                                               DOSJEJI XXXX         

NAŠEMU PRIJATELJU SE JE BLIŽALA OKROGLA OBLETNICA *4*KRIŽ*. VELIKA ŽELJA MU JE BILA IMETI SIVEGA ŽAKOJA. PRIJATELJI SMO POTIHOMA VEDELI KAJ SI TAKO MOČNO ŽELI. ZAČELE SO SE AKTIVNOSTI, KJE GA SPLOH DOBITI, KAJTI NAŠ PRIJATELJ JE IMEL POSEBNO ŽELJO. HOČE SIVEGA ŽAKOJA , KI JE HRANJEN NA ROKE! OPA, TU PA SE JE ŽE POJAVIL PROBLEM, KAJTI REJCEV KI POSVETIJO TOLIKO LJUBEZNI DO SIVIH ŽAKOJEV JE V SLOVENIJI ZELO MALO. STANE SE JE POGNAL PO SVOJE Z RAČUNALNIKOM IN AKCIJA JE STEKLA. NA INTERNETNI STRANI,  SE JE IZPISALA DOLGA SPLETNA STRAN O TEJ PLEMENITI ŽIVALI. HOHO, LE KDO JE TO,  KI TAKO VELIKO PIŠE SE JE STANE  VPRAŠAL? ZAVRTEL JE TELEFON IN BIL ZELO PRESENEČEN , SAJ DANES ZA DENAR LAHKO KUPIŠ VSE. PO PRVEM KLICU Z ROBERTOM SVA BILA S STANETOM PRESENEČENA KAJTI UGOTOVILA SVA , DA ROBERT NE PRODAJA ŽIVALI VSAKOMUR, ZATO SVA SE ODLOČILA DA GA OSEBNO OBIŠČEVA, VENDAR PA NAJU  JE SKRBELO, ČE BOMO FINANČNO SPOSOBNI DOBITI SIVEGA ŽAKOJA , KI JE HRANJEN NA ROKO. VSEDLA SVA SE V AVTO IN ODPELJALA PROTI JESENICAM. PRIJETNO PRESENEČENA SVA BILA KO SVA UGOTOVILA, DA JE ROBERT RES VELIK LJUBITELJ ŽIVALI, PREDVSEM EKSOTIČNIH. ZELO VELIKO NAJU  JE TUDI SPRAŠEVAL O BODOČEM LASTNIKU SIVEGA ŽAKOJA. PO URICI PRIJETNEGA DRUŽENJA NAJU JE ODPELJAL V POSEBNO SOBO V HIŠI KJER SO INKUBATORJI Z MLADIČKI, A PRED TEM SVA SI  MORALA ŠE TEMELJITO  OPRAVITI DEZINFEKCIJO ROK. V POPOLNI TIŠINI NAMA  JE ODKRIL MALO NEUBOGLJENO ŽIVALCO TER NAMA  ŠE ENKRAT POVEDAL, DA SIVEGA ŽAKOJA NE MORE IMETI VSAKDO. S PRIJETNIMI VTISI IN TOPLIM STISKOM ROK SVA SE VRAČALA  PROTI DOMU, TRDNO PREPRIČANA, DA SVA NALETELA  NA ČLOVEKA KI JE RES VELIK LJUBITELJ ŽIVALI.
VES ČAS SEM BILA Z ROBERTOM NA VEZI IN PREKO ELEKTRONSKE POŠTE NAM JE POŠILJAL SLIKE O ODRAŠČANJU SIVEGA ŽAKOJA. POJAVIL SE JE NOV PROBLEM ! NA DATUM PRIJATELJEVEGA ROJ. DNE JE BIL SIVI ŽAKO ŠE NEDOSEGLJIV. ČAS JE NEIZOGIBNO TEKEL MI PA V ROKAH NISMO IMELI ŠE NOBENEGA ADUTA, ZATO JE BILO POTREBNO IMPROVIZIRATI. ODPELJALA SEM SE Z GREGOM PROTI LJUBLJANI , KJER SVA BILA DOGOVORJENA Z ROBERTOM , DA NAM PRISKRBI KLETKO , SLIKE IN CERTIFIKAT -  OD SIVEGA ŽAKOJA. NAPOČIL JE DAN PRAZNOVANJA. V ZRAKU JE BILO ČUTITI ZELO NIZEK PRITISK, VSI SMO BILI NA TRNIH , KAKO BO NAŠ KOLEGA ODREAGIRAL KO BO ZA DARILO DOBIL SAMO KLETKO IN V NJEJ NEKAJ SLIK. VENDAR PA SMO GASILCI IZNAJDLJIVI IN PRESENEČENJE NAM JE POPOLNOMA USPELO. KER TO SEDAJ NI BILA VEČ SKRIVNOST JE NAŠ KOLEGA ŽE NASLEDNJI DAN NAVEZAL STIKE Z ROBERTOM ,KI GA JE PO DOLGEM ZASLIŠEVANJU POVABIL NA OBISK. NAJVEČ ZASLUG PRI ORGANIZACIJI SVA IMELA JAZ MOJA MALENKOST MARJANA IN STANE, PA ČEPRAV JE V TEJ AKCIJI ZBIRANJE ZA SIVEGA ŽAKOJA SODELOVALO VELIKO KOLEGOV KI IMAJO 40 LETNIKA ZELO RADI. ZATO SE JE PRIJATELJ ODLOČIL , DA DOBI IME PO ENEM OD NJIH. KER JE SAMČEK JE DOBIL PARTIZANSKO IME                          *STANČI*.

 01.08. SEM SE Z PRIJATELJEM IN NJEGOVO DRUŽINO ODPRAVILA NA POT PROTI GORENSKI. HM, KOLIKO ADRENALINA IN NEUČAKANOSTI JE BILO MED POTJO. STANČI JE BIL SAMO NA OGLED, IN POSLUŠALI SMO ROBERTA , KI NAM JE ODDRŽAL DEBELO URO PREDAVANJA O SIVEM ŽAKOJU, ŽIVLJENJU Z NJIM, ŠELE POTEM SMO LAHKO VIDELI STANČIJA. BIL JE V DRUŽBI NADOBUDNEŽA, KI PA NI BIL SIVI ŽAKO AMPAK ARA. BESEDA JE DALA BESEDO IN DOGOVOR JE BIL SKLENJEN.
14.8.2007 SMO SE ŠE ENKRAT ODPRAVILI NA POT VENDAR TOKRAT ŽE PREPRIČANI , DA STANČI NE BO VEČ GORENC AMPAK ŠTAJERC. Z OBILICO NASVETOV IN DOBRE VOLJE SMO SE VRAČALI PROTI CELJU. ŽE MED POTJO SEM UGOTOVILA, DA STA V KRATKEM ČASU NAVEZALA DOBRE STIKE, PREDVSEM PA JE BILA OBOJESTRANSKA LJUBEZEN NA PRVI POGLED. DANES KO TO PIŠEM JE 25.9. PARTIZAN STANČI SE JE POPOLNOMA VŽIVEL V NOVO OKOLJE. JE PRAVI RAZGAJAČ PREDVSEM PA VELIK PUJS. PO ZELO KRATKEM ČASU ŽE OBLADA ŽVIŽGANJE GOVORI PA RES ŠE NE, PA TO V TAKO KRATKEM ČASU NITI NE PRIČAKUJEMO OD NJEGA.
 DA POČASI ZAKJUČIM SVOJO ZGODBO. IMELI SMO RES VEČ SREČE KOT ZDRAVE PAMETI, DA SMO NALETELI NA TAKO ODGOVORNEGA ČLOVEKA KOT JE ROBERT. TUDI SEDAJ KO JE STANČI ŽE PRAVI ŠTAJERC SEVEDA Z POLNO MERO GORENJSKE TRME SE ŠE ZMERAJ PREKO TELEFONA ČUJEMO Z ROBERTOM, KAR POMENI , DA NI SAMO LJUBITELJ ŽIVALI AMPAK TUDI DOBER PRIJATELJ. KAR PA SE TIČE ZNANJA - ŽIVI LEKSIKON.
ROBERT ŽELIM TI VELIKO USPEHOV ŠE ZA NAPREJ. ROBERT TI SI RES PRVA LIGA.


NAPISALA NEDELJKO MARJANA IZ CELJE Ogledov: 9641 Obvestite prijatelja o tem mnenju