« Nazaj

REZERVACIJE ZA MLADIČKE SEZONA 2009 / 2010

Naprej »

Opis vrste:


REZERVACIJE SEZONA 2009 / 2010



Kot vsako leto bomo konec septembra odprli gnezda našim vzrejnim parom, zato so možne rezervacije za ročno hranjene mladičke. Zaradi miru v prostorih kjer gnezdijo papige, obisk do konca aprila 2010 ni več mogoč, zato vsi tisti, kateri bi želeli videti vse naše papige pokličite do konca meseca spetembra.



Rezervacije so možne


za sledeče vrste naših papig:



-         ara ararauna ( 2 delujoča para)


-         ara severa


-         ara nobilis


-         ara macao


-         ara rubrogenys


-         hiacintna ara ( naš novi up ......... )


-         eklektus solomon ( 3 delujoči pari ) in vosmaeri


-         cape parrot


-         ruppells parrot ( poicephalus )


-         pionites oranžnoglavi


-         pionites črnoglavi


-         modročela amazonka


-         rumenoglava amazonka


-         albifrons amazonka ( najmanjša med amazonkami )


-         amazonka auropalliata ( najboljši govornik med vsemi papigami ( zaradi mladosti para je verjetnost potomstva letos še minimalna )


-         rumenočopi kakadu


-         alba kakadu


-         roza kakadu


-         inka kakadu


-         rumena aratinga – queen of bavaria – guarouba guarouba


-         sivi žako


Novo ! Od septembra naprej !


PIONUS CHALCOPTERUS -


BRONZE WINGED PARROT Nad pionusi sem bi navdušen že od nekdaj vendar nekako ni bilo prave priložnosti za nakup pravega parčka. Sem ter tja se pokažejo posamezne ptice, vendar o pravem paru nekako ni bilo sledu. Ko pa se pojavi priložnost, potem .............. je potrebno reagirati več kot hitro. In tako se je zgodilo tudi v tem primeru. Iz Francije je prišel delujoči parček teh " bronastih biserčkov " in glede na njuno starost, predvsem pa preverjenost para, se lahko zgodi, da bodo pokukali na svet mali pionusi.


     Ime imajo bo bronastih krilih. Na splošno pa prevladuje na njihovem perju svetleča temno modra barva z odtenki bele, rdeče..............V ZDA izjemno priljubljeni papagaji zaradi njihove narave, milega in nežnega karakterja, predvsem pa - spadajo med izjemno tihe vrste papig, zato lahko živijo tudi brez težav v blokih oz. stolpnicah. Njihova velikost je okoli 29 cm, in so primerni za ljubitelje kateri si ne želijo največjih papig. Zelo dobre govorne sposobnosti, mil, nežen karakter, nezahteven za vzdrževanje, sodelujoč, predvsem pa izjemne lepote barve perja. Glede na njihov redkost imajo še eno veliko prednost - cena.


Sprejeli bomo nekaj rezervacij, kajti par je preverjen in je imel v zadnjih dveh letih že 6 mladičkov. Za dodatne informacije lahko pokličete.







Kot vedno bodo vsi naši mladički popolnoma socializirani, v popolni zdravstveni kondiciji ter udomačeni. 


In kot je vedno naš običaj. Razgovor, rezervacija, šolanje, sledenje po nakupu ter vsi nasveti v bodoče,............



RAZGOVOR  - v uvodnih besedah bomo poiskali ter prediskutirali o vseh papigah, katere so v izboru vaših želja z vsemi prednostmi in slabostmi posamezne vrste ter preigrali vaš način življenja ter primernost sobivanja z različnimi večjimi papigami. ( karakter, značaj, navade, glasnost posamezne vrste )



REZERVACIJA  v postopku rezervacije se bomo pogovorili o vseh detajlih, kateri so potrebni za rezervacijo



ŠOLANJE – še pred prihodom papige v vaš dom, vas bomo izšolali o vseh potrebnih detajlih, za lažji osnovni štart z vašo papigo ( prehrana, kletka, trening, socializacija, navade, letni dopusti, spanje papige,.............) pred prihodom papige boste praktično v celoti pripravljeni.



SLEDENJE PO NAKUPU – vsekakor bomo postali dobri znanci, kateri vedno najdejo temo za pogovor, obisk, posvet......... z vami in našimi izkušnjami bomo ostali na zvezi tudi v bodoče, kar je nekaj običajnega, saj imamo praktično isto temo – papiga kot najbolj čudovito bitje.





ZA VSE INFORMACIJE GLEDE REZERVACIJE ALI KAR TAKO POKLIČITE.......







041 401 -000



Robert





Ogledov: 17593 Obvestite prijatelja o tem oglasu